Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OMG, to ubóstwiamy <3 W woku, przygotowanie jest jeszcze łatwiejsze.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414089
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414089
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2235
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na kawałki. Cebule obieramy, kroimy w piórka. W woku rozgrzewamy smalec, wrzucamy ziemniaki i smażymy na dużym ogniu, często mieszając. Gdy ziemniaki zrumienią się, zmniejszamy płomień, dodajemy cebule i smażymy kilka minut, do zeszklenia cebuli. Doprawiamy cukrem i solą.