Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo zdrowe danie.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Łososia obsuszyć i posypać solą i pieprzem najlepiej świeżo mielonym. Na patelni grillowej roztopić 2 łyżki masła i smażyć łososia z dwóch stron.
W garnku roztopić łyżkę masła dodać przeciśnięty przez praskę czosnek,następnie ser pleśniowy i żółty ser zalać śmietaną,doprawić do smaku solą i pieprzem.Podusić na małym ogniu parę minut.
Makaron odcedzić i wymieszać z serowym sosem.
Podajemy na ciepło,łososia skrapiamy obficie cytryną i danie gotowe. Smacznego!!!