Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, smażony filet z morszczuka podany z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1310
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36667
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3825
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 566
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2993
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1310
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36667
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3825
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 566
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2993
Składniki
Surówka: Do odciśniętej kapusty dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, wlewamy 2 łyżki oliwy, doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dokładnie mieszamy.
Danie: Oczyszczone, wypłukane w bieżącej wodzie filety morszczuka osuszamy ręczniczkami papierowymi. Doprawiamy pieprzami i solą, panierujemy w tartej bułce i jajku, smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego!!!