Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, smażony filet z morszczuka podany z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5365
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 412
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5365
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 412
Składniki
Surówka: Do odciśniętej kapusty dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, wlewamy 2 łyżki oliwy, doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dokładnie mieszamy.
Danie: Oczyszczone, wypłukane w bieżącej wodzie filety morszczuka osuszamy ręczniczkami papierowymi. Doprawiamy pieprzami i solą, panierujemy w tartej bułce i jajku, smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego!!!