Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają swoje tradycyjne oblicze, miła odmiana klasycznych mielonych, polecam na niedrogi i szybki obiad :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Mięso wymieszać zw wszystkimi składnikami na jednolitą masę. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce, smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z ziemniakami, frytkami, wg uznania.