Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają swoje tradycyjne oblicze, miła odmiana klasycznych mielonych, polecam na niedrogi i szybki obiad :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Mięso wymieszać zw wszystkimi składnikami na jednolitą masę. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce, smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z ziemniakami, frytkami, wg uznania.