Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz jadłam to danie u znajomych spod Myślenic, i byłam zachwycona jak niedrogo i smacznie można zjeść. Kto raz spróbuje nie tknie już kotleta z piersi.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15798
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4777
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 488
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15798
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4777
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 488
Składniki
Wyluzowałam uda, posypałam je przyprawami i opanierowałam. Usmażyłam na rumiano, ale nie na bardzo dużym gazie, bo są grube. Muszą być usmażone w środku i się nie spalić. Kotlet można nakłuć, płyn powinien być klarowny. Są niewiarygodnie smaczne, wilgotne, kto raz spróbuje nie zje kotleta z piersi. * Zero vaste: Kości dodałam do niedzielnego rosołu a ugotowane kości trafiły do psa rodziców. Tak, pies rodziców je każde kości ale tylko gotowane.
Smacznego :)