Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz jadłam to danie u znajomych spod Myślenic, i byłam zachwycona jak niedrogo i smacznie można zjeść. Kto raz spróbuje nie tknie już kotleta z piersi.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Wyluzowałam uda, posypałam je przyprawami i opanierowałam. Usmażyłam na rumiano, ale nie na bardzo dużym gazie, bo są grube. Muszą być usmażone w środku i się nie spalić. Kotlet można nakłuć, płyn powinien być klarowny. Są niewiarygodnie smaczne, wilgotne, kto raz spróbuje nie zje kotleta z piersi. * Zero vaste: Kości dodałam do niedzielnego rosołu a ugotowane kości trafiły do psa rodziców. Tak, pies rodziców je każde kości ale tylko gotowane.
Smacznego :)