Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania,delikatne,soczyste i niesamowicie smaczne.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5031
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13573
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7653
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5031
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13573
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7653
Składniki
Podwójną pierś z kurczaka umyć osuszyć,przekroić na dwie części,każdy kawałek piersi pokroić pod skosem w paski,wrzucić do miski. Do mięsa wsypać wszystkie sypkie składniki,wlać sok z cytryny,następnie całość wymieszać dobrze ręką. Odstawić na 15 min.po tym czasie kąski obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Po upieczeniu odkładać na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym,żeby odsączyć z nadmiaru oleju. Podawać z ulubionymi dodatkami.