Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa odsłona tradycyjnego kotleta schabowego z nietuzinkowymi dodatkami
Tłuczek do mięsa, 2 pojemniki do panierki mokrej i suchej, widelec, patelnia
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 125
Królowa grilla :)
Odsłon: 1238
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 185
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 234
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 125
Królowa grilla :)
Odsłon: 1238
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 185
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 234
Składniki
Jajka, majonez, paprykę słodką, czosnek, sól i pieprz wymieszać razem na jednolity sos o konsystencji jogurtu naturalnego, który powinien być lekko za słony i pikantny. Można doprawić według własnych upodobań. Odstawić na 10 minut by składniki się przegryzły. Po tym czasie obtaczać kotlety w sosie a następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. POLECAM SMACZNIE! Majonez nadaje soczystości kotletom, a przyprawy smaku, którego nie można zapomnieć. Propozycja podania na zdjęciu.