Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa odsłona tradycyjnego kotleta schabowego z nietuzinkowymi dodatkami
Tłuczek do mięsa, 2 pojemniki do panierki mokrej i suchej, widelec, patelnia
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Jajka, majonez, paprykę słodką, czosnek, sól i pieprz wymieszać razem na jednolity sos o konsystencji jogurtu naturalnego, który powinien być lekko za słony i pikantny. Można doprawić według własnych upodobań. Odstawić na 10 minut by składniki się przegryzły. Po tym czasie obtaczać kotlety w sosie a następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. POLECAM SMACZNIE! Majonez nadaje soczystości kotletom, a przyprawy smaku, którego nie można zapomnieć. Propozycja podania na zdjęciu.