Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty schabowy w mleku i cebuli
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15108
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15108
Składniki
- Schab kroimy i rozbijamy na kotlety. - Układamy w garnku lub misce przekładając pokrojoną cebulą. - Zalewamy mlekiem. - Odstawiamy do lodówki na minimum 3 . - Doprawiamy mięso solą i pieprzem. - Kotlety panierujemy kolejno w mące, jajku i bułce. Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy kotlety z obydwu stron.