Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty schabowy w mleku i cebuli
Składniki
- Schab kroimy i rozbijamy na kotlety. - Układamy w garnku lub misce przekładając pokrojoną cebulą. - Zalewamy mlekiem. - Odstawiamy do lodówki na minimum 3 . - Doprawiamy mięso solą i pieprzem. - Kotlety panierujemy kolejno w mące, jajku i bułce. Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy kotlety z obydwu stron.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Siekane kotlety rybne
Dania główne
Schab w mleku i cebuli
Bigos z młodej kapusty
Polecam bigos z młodej białej kapusty który uwielbia moja rodzinka. Młoda kap...
Odsłon: 34
Pierogi lubelskie
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4728