Do góry

Dania główne Przepis na:

Soczysty schabowy w mleku i cebuli

Soczysty schabowy w mleku i cebuli

Autor:

Przepisów i artykułów: 219 Ocena: 11030

Dodano:

Odsłon: 2548

Soczysty schabowy w mleku i cebuli

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Soczysty schabowy w mleku i cebuli

Przygotowanie

  1. - Schab kroimy i rozbijamy na kotlety.

    - Układamy w garnku lub misce przekładając pokrojoną cebulą.
    - Zalewamy mlekiem.

    - Odstawiamy do lodówki na minimum 3 .

    - Doprawiamy mięso solą i pieprzem.

    - Kotlety panierujemy kolejno w mące, jajku i bułce. Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy kotlety z obydwu stron.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń