Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty schabowy w mleku i cebuli
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5651
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1128
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12240
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5169
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1548
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5651
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1128
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12240
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5169
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1548
Składniki
- Schab kroimy i rozbijamy na kotlety. - Układamy w garnku lub misce przekładając pokrojoną cebulą. - Zalewamy mlekiem. - Odstawiamy do lodówki na minimum 3 . - Doprawiamy mięso solą i pieprzem. - Kotlety panierujemy kolejno w mące, jajku i bułce. Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy kotlety z obydwu stron.