Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1291
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1291
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 513
Składniki
Suszone grzyby opłucz , zalej wrzątkiem ,Cebulkę pokrój w drobną kostkę . Na patelni rozgrzej masło z oliwą . Włóż cebulę , zeszklij . Dodaj kurki , oraz suszone grzyby (bez wody , w której się moczyły ) , dolej wody . Duś 15-20 min na wolnym ogniu pod przykryciem .
Sos zapraw śmietaną wymieszaną z mąką . Przypraw solą i pieprzem . Zagotuj .