Do góry

Dania główne Przepis na:

Sos mięsno pieczarkowy

Sos mięsno pieczarkowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 597

Dodano:

Odsłon: 423

Jak nie masz co zrobić z mięsem na którym ugotowałaś rosół to moja propozycja na drugie danie. Sos nadaje się do ziemniaków,makaronu czy kaszy.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pokrój w kostkę cebulę i usmaż na maśle na kolor złoty. Następnie dodaj pokrojone pieczarki i również usmaż. Na koniec dodaj pokrojone wcześniej ugotowane mięso z kurczaka. Wszystko wymieszaj.Dodaj przyprawę w płynie może być knorr,winiary,kucharek, soł,pieprz.
    I na koniec śmietanę.
    Smacznego;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń