Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pieczarkowy - pyszny i szybki w przygotowaniu
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2225
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2225
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć na maśle do miękkości. Pieczarki pokroić w plasterki i dorzucić do cebuli. Dodać liść laurowy oraz ziele angielskie. Wszystko razem dusić przez 10 minut. Kolejno dodać posiekany pęczek koperku, powali wlać śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Bez przykrycia podgrzewamy do momentu zagotowania. ( Jeśli chcemy aby sosu było więcej możemy wlać pół szklanki bulionu lub wody). Podajemy z ulubionymi dodatkami.