Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty ale jaki smaczny
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1104
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1104
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę podsmażyć na oleju. Konserwę pokroić w kostkę, dodać do cebuli, podsmażyć wszystko razem. Sos boloński przygotować według przepisu na opakowaniu. Dodać do konserwy i chwilę podgotować. Sos podawać z makaronem.