Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, bezmięsny , sycący obiad. Serdecznie polecam.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Warzywa umyć i drobno pokroić. Gotować do miękkości z przyprawami. Dodać do nich koncentrat pomidorowy. Gdy będą miękkie zagęścić je łyżka mąki rozprowadzonej w szklance wody. Na talerze nakładać najpierw spagetti, potem szpinak, następnie warzywa w sosie. Posypać parmezanem.