Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, bezmięsny , sycący obiad. Serdecznie polecam.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 155
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 155
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Warzywa umyć i drobno pokroić. Gotować do miękkości z przyprawami. Dodać do nich koncentrat pomidorowy. Gdy będą miękkie zagęścić je łyżka mąki rozprowadzonej w szklance wody. Na talerze nakładać najpierw spagetti, potem szpinak, następnie warzywa w sosie. Posypać parmezanem.