Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa wersja spaghetti :) Jarl aktualnie przebywa na emigracji w Stanach i przygotowałem sobie klasyczne i proste danie z najtańszych amerykańskich składników :)
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162988
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 254
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 59
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162988
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 254
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 59
Składniki
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)