Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa wersja spaghetti :) Jarl aktualnie przebywa na emigracji w Stanach i przygotowałem sobie klasyczne i proste danie z najtańszych amerykańskich składników :)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1522
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17852
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1917
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1522
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17852
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1917
Składniki
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)