Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa wersja spaghetti :) Jarl aktualnie przebywa na emigracji w Stanach i przygotowałem sobie klasyczne i proste danie z najtańszych amerykańskich składników :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)