Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowa wersja spaghetti :) Jarl aktualnie przebywa na emigracji w Stanach i przygotowałem sobie klasyczne i proste danie z najtańszych amerykańskich składników :)
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)
SMACZNE , PROSTE I SZYBKIE :)
Odsłon: 5912
Klasyk kuchni włoskiej. Makaron spaghetti w delikatnym, acz wyrazistym sosie....
Odsłon: 1981
Propozycja dla tych, którzy uwielbiają makaron.
Odsłon: 2497
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1670
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17459
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 414
Pyszna, bardzo szybka i prosta sałatka z serkiem pleśniowym.
Odsłon: 7678
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1670
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17459
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 414
Pyszna, bardzo szybka i prosta sałatka z serkiem pleśniowym.
Odsłon: 7678
Składniki
Nim zaczniemy smażyć mięso musimy wpierw stoczyć ciężki bój aby wyjąć je z opakowania bez dziwnych skojarzeń i przerażenia jego konsystencją :)
Po uporaniu się z problemem odcinamy mniej więcej połowę i rozdrabiamy na patelni oraz od razu doprawiamy. Nie trzeba dodawać tłuszczu, samo mięso według producenta ma już go 27%.
Makaron gotujemy w sposób tradycyjny do uzyskania swojej ulubionej twardości :)
Po usmażeniu mięsa dodajemy ten dziwny ale bądź co bądź pyszny sos i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Dodajemy pyszny i ciekawy w smaku sos. Mieszamy aż do stopienia :)
I gotowe :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Soczysta karkówka z grilla
Dania główne
Siekane kotleciki drobiowe
Dania główne
Ślimaczki z młodej kapusty
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Soczysta karkówka z grilla
Soczysta karkówka z grilla jest marzeniem każdego organizującego rodzinne bar...
Odsłon: 128
Siekane kotleciki drobiowe
Siekane kotleciki drobiowe z groszkiem to doskonała alternatywa dla tradycyjn...
Odsłon: 497