Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sycący posiłek, łatwy i szybki w przygotowaniu. Klasyka kuchni włoskiej.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5001
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1865
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 50
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5001
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1865
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 50
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy. Cebulę kroimy w kostkę, czosnek drobno kroimy, lekko solimy i rozgniatamy nożem. smażymy na rumiany kolor. Do podsmażonej cebuli z czosnkiem dodajemy mielone mięso i smażymy około 15-20 minut często mieszając. Mięso doprawiamy pozostałymi przyprawami do smaku, dodajemy koncentrat pomidorowy. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu.
Spaghetti podajemy z wcześniej zrobionym sosem. Smacznego!!!