Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sycący posiłek, łatwy i szybki w przygotowaniu. Klasyka kuchni włoskiej.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy. Cebulę kroimy w kostkę, czosnek drobno kroimy, lekko solimy i rozgniatamy nożem. smażymy na rumiany kolor. Do podsmażonej cebuli z czosnkiem dodajemy mielone mięso i smażymy około 15-20 minut często mieszając. Mięso doprawiamy pozostałymi przyprawami do smaku, dodajemy koncentrat pomidorowy. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu.
Spaghetti podajemy z wcześniej zrobionym sosem. Smacznego!!!