Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sycący posiłek, łatwy i szybki w przygotowaniu. Klasyka kuchni włoskiej.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 813
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4741
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 813
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4741
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy. Cebulę kroimy w kostkę, czosnek drobno kroimy, lekko solimy i rozgniatamy nożem. smażymy na rumiany kolor. Do podsmażonej cebuli z czosnkiem dodajemy mielone mięso i smażymy około 15-20 minut często mieszając. Mięso doprawiamy pozostałymi przyprawami do smaku, dodajemy koncentrat pomidorowy. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu.
Spaghetti podajemy z wcześniej zrobionym sosem. Smacznego!!!