Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z ulubionych , szczególnie jesiennych dań w naszej rodzinie. Używam jednak grubego makaronu a nie cienkiego bo tylko grubszy nam smakuje.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 998
Składniki
Na głęboką patelnie wlać 2 łyżki oleju, po rozgrzaniu dodać drobno pokrojoną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek.Zeszklić. Dodać mielone mięso , pomidory, ajwar i koncentrat. Przyprawić wg swojego smaku. W trakcie smażenia, wlewać stopniowo bulion. Na końcu dodać cukier . Odparować nadmiar płynu by sos był gęsty. Gotowe danie posypać parmezanem i udekorować natką pietruszki.