Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z ulubionych , szczególnie jesiennych dań w naszej rodzinie. Używam jednak grubego makaronu a nie cienkiego bo tylko grubszy nam smakuje.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17773
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7195
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17773
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7195
Składniki
Na głęboką patelnie wlać 2 łyżki oleju, po rozgrzaniu dodać drobno pokrojoną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek.Zeszklić. Dodać mielone mięso , pomidory, ajwar i koncentrat. Przyprawić wg swojego smaku. W trakcie smażenia, wlewać stopniowo bulion. Na końcu dodać cukier . Odparować nadmiar płynu by sos był gęsty. Gotowe danie posypać parmezanem i udekorować natką pietruszki.