Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z moich ulubionych dań :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3892
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415005
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2435
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3892
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415005
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2435
Składniki
Makaron ugotować wg wskazówek na opakowaniu.
Cebulę drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę, boczek pokroić w drobną kostkę. Żółtka mieszamy ze śmietaną.
Na rozgrzanej patelni podsmażamy boczek, po chwili dodajemy cebulę i czosnek. Zmniejszamy temperaturę (tak żeby śmietana nam się nie zważyła) i dodajemy śmietanę z żółtkami. Całość doprawiamy. Dodajemy makaron.