Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które zrobisz w 30 min. Pyszne ,które zaskoczy ,każdego gościa. Zapraszam na film.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Pieczarki obrać, opłukać, pokroić na małe cząstki .Na patelnie wlać oliwę wrzucić lekko rozgnieciony czosnek, podgrzać oliwę ,dodać pieczarki, smażyć kilka minut, jeśli puszczą dużo wody odlać nadmiar. Wyciągnąć czosnek z patelni dodać mrożone owoce morza. Zamieszać , posolic , popieprzyć , przykryć pokrywką i dusić na średnim ogniu przez 4 minuty , następnie odkryć i pozostawić na 3 minuty. Na sam koniec dodać poszatkowaną pietruszkę ,zostawić trochę do dekoracji dań. Wyłączyć gaz. W międzyczasie ugotować spaghetti al dente czyli wg. przepisu na opakowaniu, połączyć z sosem ,wyłożyć na talerze , udekorować pietruszką. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale na youtube oraz do mojego bloga.