Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spaghetti o ostrzejszym smaku
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11855
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16071
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5093
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11855
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16071
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5093
Składniki
Cebule pokroić w kostkę lekko podsmażyć na oleju ,dodać mięso.przeciśniety przez praskę czosnek i smażyc kilka minut cały czas mieszając,następnie dodać pokrojone pomidory,fasolkę razem z zalewą i przyprawy całość chwilkę pogotować.Makaron ugotować i polać gotowym sosem .Życze smacznego.