Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spaghetti o ostrzejszym smaku
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1159
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1159
Składniki
Cebule pokroić w kostkę lekko podsmażyć na oleju ,dodać mięso.przeciśniety przez praskę czosnek i smażyc kilka minut cały czas mieszając,następnie dodać pokrojone pomidory,fasolkę razem z zalewą i przyprawy całość chwilkę pogotować.Makaron ugotować i polać gotowym sosem .Życze smacznego.