Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie na obiad czy kolację,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 236
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2622
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 236
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2622
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Składniki
Gotujemy makaron
Na patelnię wrzucamy mrożony szpinak i gotujemy do całkowitego rozmrożenia się szpinaku. W międzyczasie obieramy i drobno siekamy czosnek.
Do rozmrożonego , smażącego się szpinaku dodajemy czosnek, i pokrojony ser feta. Jeśli cała woda nam odparowała i szpinak zaczyna nam się przypalać można dodać trochę wody z gotującego się makaronu.
gotujemy chwilę aż feta nam się rozpuści w szpinaku - solimy, jeśli potrzeba. Odlewamy makaron, dodajemy go do patelni ze szpinakiem całość mieszamy i podajemy
Smacznego :)