Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie na obiad czy kolację,
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Składniki
Gotujemy makaron
Na patelnię wrzucamy mrożony szpinak i gotujemy do całkowitego rozmrożenia się szpinaku. W międzyczasie obieramy i drobno siekamy czosnek.
Do rozmrożonego , smażącego się szpinaku dodajemy czosnek, i pokrojony ser feta. Jeśli cała woda nam odparowała i szpinak zaczyna nam się przypalać można dodać trochę wody z gotującego się makaronu.
gotujemy chwilę aż feta nam się rozpuści w szpinaku - solimy, jeśli potrzeba. Odlewamy makaron, dodajemy go do patelni ze szpinakiem całość mieszamy i podajemy
Smacznego :)