Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Warzywa opłukać i osuszyć, marchew i pietruszkę obrać. Warzywa skroić w długie paski w maszynce. Na patelnię wylać odrobinę oliwy i wrzucić warzywa, podsmażać mieszając aż zrobią się lekko miękkie. Doprawić do smaku solą, sokiem z cytryny tymiankiem, wymieszać. Przełożyć na talerze i posypać pestkami słonecznika.