Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 390
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 390
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Składniki
Warzywa opłukać i osuszyć, marchew i pietruszkę obrać. Warzywa skroić w długie paski w maszynce. Na patelnię wylać odrobinę oliwy i wrzucić warzywa, podsmażać mieszając aż zrobią się lekko miękkie. Doprawić do smaku solą, sokiem z cytryny tymiankiem, wymieszać. Przełożyć na talerze i posypać pestkami słonecznika.