Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 350
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 79
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 49
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 350
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 79
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 49
Składniki
Warzywa opłukać i osuszyć, marchew i pietruszkę obrać. Warzywa skroić w długie paski w maszynce. Na patelnię wylać odrobinę oliwy i wrzucić warzywa, podsmażać mieszając aż zrobią się lekko miękkie. Doprawić do smaku solą, sokiem z cytryny tymiankiem, wymieszać. Przełożyć na talerze i posypać pestkami słonecznika.