Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By przygotować pyszny obiad, nie potrzeba wielu składników i wiszenia nad garami. Makarony mają to do siebie, że smakują ze wszystkim. My najbardziej lubimy ze świeżym pesto.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25968
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3374
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1428
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25968
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3374
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1428
Składniki
Fenkuł kroimy na mniejsze kawałki. Orzechy wyciągamy z łupiny. Parmezan ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie produkty blendujemy z oliwą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy na szybko ( czyli do durszlaku, liczymy do trzech i przekładamy z powrotem do garnka ). Do gorącego makaronu dodajemy pesto, dokładnie łączymy z makaronem. Podajemy od razu po przygotowaniu.