Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By przygotować pyszny obiad, nie potrzeba wielu składników i wiszenia nad garami. Makarony mają to do siebie, że smakują ze wszystkim. My najbardziej lubimy ze świeżym pesto.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8328
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2884
Polecam.
Odsłon: 1552
Polecam.
Odsłon: 458
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8328
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2884
Polecam.
Odsłon: 1552
Polecam.
Odsłon: 458
Składniki
Fenkuł kroimy na mniejsze kawałki. Orzechy wyciągamy z łupiny. Parmezan ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie produkty blendujemy z oliwą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy na szybko ( czyli do durszlaku, liczymy do trzech i przekładamy z powrotem do garnka ). Do gorącego makaronu dodajemy pesto, dokładnie łączymy z makaronem. Podajemy od razu po przygotowaniu.