Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i smaczne danie na obiad czy ciepłą kolację.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5430
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 937
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11871
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5089
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1377
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5430
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 937
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11871
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5089
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1377
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną w kostkę cukinię ze skórą.
Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i oliwę. Posyp solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wsyp orzechy nerkowca , wymieszaj, na środek naczynia włóż serek. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 st na 20 minut.
Po upieczeniu zmiksuj blenderem. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wymieszaj sos z makaronem,posyp serem. Smacznego.
Danie idealne na różne okazje.