Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i smaczne danie na obiad czy ciepłą kolację.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wrzuć pokrojoną w kostkę cukinię ze skórą.
Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i oliwę. Posyp solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wsyp orzechy nerkowca , wymieszaj, na środek naczynia włóż serek. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 st na 20 minut.
Po upieczeniu zmiksuj blenderem. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wymieszaj sos z makaronem,posyp serem. Smacznego.
Danie idealne na różne okazje.