Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makarony uwielbiamy, nie tylko dlatego, że świetnie komponują się z różnymi dodatkami. Są idealną alternatywą na pożywne i szybkie danie. Obiady w pół godziny wychodzą wyśmienite. Mięso w połączeniu z pesto, z czosnku niedźwiedziego, oliwy i orzechów piniowych, nabiera wyrazistego smaku. Uzupełnieniem są płatki parmezanu, które rozpływając się w ciepłym makaronie, tworzą wspaniałą, kremową konsystencję.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14583
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14583
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Czosnek siekamy, przekładamy do blendera razem z oliwą, startym parmezanem, orzeszkami, miksujemy, do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Cebulę siekamy, szklimy na rozgrzanym oleju, dodajemy mięso i smażymy, rozdrabniając je przy pomocy szpatułki. Do mięsa wlewamy pesto, chwilę podgrzewamy, wrzucamy makaron, dokładnie łączymy wszystkie składniki. Podajemy z płatkami parmezanu.