Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2062
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4052
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4046
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2062
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4052
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4046
Składniki
W garnku, na oleju rzepakowym zeszklić pokrojone w drobną kostkę cebule szalotkę i cukrową. Dodać mięso mielone. Na wolnym ogniu dusić i mieszać. Starać się rozdrabniać mięso na malutkie kawałki. Jak mięso straci surowość dodać pomidory z puszki. Gotować kilka minut i mieszać od czasu do czasu. Dodać passatę. Gotować, mieszać, do uzyskanie właściwej gęstości. Takiej jaką lubimy. Dodać zioła prowansalskie, cukier, pieprz i sól do smaku. Jeszcze pogotować chwilę i gotowe. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Makaron podać gorący. Polany gorącym sosem, osypany wiórkami żółtego sera. Smacznego