Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti na ostro, podane z sosem z ostrych papryk habanero.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2617
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20113
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 710
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7140
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2617
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20113
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 710
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7140
Składniki
Wykładamy na gorącą patelnię tuszonkę ze słoiczka, dodajemy rozdrobione listki bazylii, smażymy na małym ogniu. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie spaghetti według instrukcji z opakowania.
Gdy tuszonka się dobrze rozgrzeje dodajemy ostry sos z papryki, 1 łyżkę mąki i mieszamy do momentu powstania sosiku. Ugotowane spaghetti podajemy z sosem z tuszonki i papryczek habanero.
Smacznego!!!