Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wdzięczny temat w kuchni: Makaron. Zawsze szybko, zawsze smacznie.
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4532
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326986
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12183
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4532
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326986
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12183
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, dusimy na rozgrzanym maśle. Doprawiamy solą i pieprzem, oprószamy lubczykiem. Do pieczarek wrzucamy makaron, dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu z posiekaną natką pietruszki i startym parmezanem.