Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wdzięczny temat w kuchni: Makaron. Zawsze szybko, zawsze smacznie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5921
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 450
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5921
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 450
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, dusimy na rozgrzanym maśle. Doprawiamy solą i pieprzem, oprószamy lubczykiem. Do pieczarek wrzucamy makaron, dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu z posiekaną natką pietruszki i startym parmezanem.