Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wdzięczny temat w kuchni: Makaron. Zawsze szybko, zawsze smacznie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, dusimy na rozgrzanym maśle. Doprawiamy solą i pieprzem, oprószamy lubczykiem. Do pieczarek wrzucamy makaron, dokładnie łączymy. Podajemy od razu po przygotowaniu z posiekaną natką pietruszki i startym parmezanem.