Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący obiad dla wielbicieli szpinaku
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1120
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1128
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13141
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1120
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1128
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13141
Składniki
Cebulę obrać i pokroić. Delikatnie posolić i zeszklić na oleju. Dodać obrany i posiekany czosnek. Wrzucić umyty szpinak i dusić, aż mniejszy swoją objętość. Dodać fetę i rozdrobnić ją jak tylko się da. Dodać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia. Doprawić do smaku.
Makaron ugotować według swoich preferencji. Podawać polany sosem i posypany żółtym serem.
Smacznego! :)