Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, bardzo szybkie ale eleganckie danie
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 233
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 233
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Składniki
Pomidory sparzyc i obrac ze skorki, a nastepnie pokroic w drobna kostke. Na oliwie podsmazyc czosnek i chilii (pol min) nastepnie dodac pomidory, sol, pieprz, suszona bazylie i majeranek. Dusic okolo 12min. Na okolo 5min przed koncem dodac smietanke.
Podawac z makaronem spaghettini lub angel hair, posypac parmezanem i posiekana swieza bazylia