Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś było spaghetti, jaki sos z mięsem wolicie swojski czy kupny ? podam wam przepis na mój sos jak ja wykonuję a gotowy jest w 20 minut
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Na patelnię wlać olej rozgrzać go i dodać cebulę pokrojoną w kostkę, zeszklić ją a następnie dodać mięso i podsmażać do czasu wyparowania z niego wody
W czasie smażenia wsypać majeranek oraz czosnkową sól i czosnek staropolski podsmażyć następnie wlać wodę i nadal smażyć dodając suszone warzywa. Smażyć do czasu aż wyparuje 0,5 szklanki wody
Gdy woda wyparuje odpowiednia ilość dodać koncentrat oraz cukier i smażyć do czasu aż powstanie sos, na koniec zdjąć z ognia i wsypać suszoną natkę pietruszki