Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś było spaghetti, jaki sos z mięsem wolicie swojski czy kupny ? podam wam przepis na mój sos jak ja wykonuję a gotowy jest w 20 minut
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Na patelnię wlać olej rozgrzać go i dodać cebulę pokrojoną w kostkę, zeszklić ją a następnie dodać mięso i podsmażać do czasu wyparowania z niego wody
W czasie smażenia wsypać majeranek oraz czosnkową sól i czosnek staropolski podsmażyć następnie wlać wodę i nadal smażyć dodając suszone warzywa. Smażyć do czasu aż wyparuje 0,5 szklanki wody
Gdy woda wyparuje odpowiednia ilość dodać koncentrat oraz cukier i smażyć do czasu aż powstanie sos, na koniec zdjąć z ognia i wsypać suszoną natkę pietruszki