Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś było spaghetti, jaki sos z mięsem wolicie swojski czy kupny ? podam wam przepis na mój sos jak ja wykonuję a gotowy jest w 20 minut
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1790
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8342
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 740
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253327
Polecam.
Odsłon: 1433
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1790
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8342
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 740
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253327
Polecam.
Odsłon: 1433
Składniki
Na patelnię wlać olej rozgrzać go i dodać cebulę pokrojoną w kostkę, zeszklić ją a następnie dodać mięso i podsmażać do czasu wyparowania z niego wody
W czasie smażenia wsypać majeranek oraz czosnkową sól i czosnek staropolski podsmażyć następnie wlać wodę i nadal smażyć dodając suszone warzywa. Smażyć do czasu aż wyparuje 0,5 szklanki wody
Gdy woda wyparuje odpowiednia ilość dodać koncentrat oraz cukier i smażyć do czasu aż powstanie sos, na koniec zdjąć z ognia i wsypać suszoną natkę pietruszki