Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1236
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 489
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1236
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 489
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1324
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, posolić i smażyć do miękkości. Dorzucić szpinak oraz posiekany drobno czosnek. Dusimy pod przykryciem. Gdy szpinak się roztopi poddusić jeszcze 10 min. Po tym czasie stopniowo dolewać śmietanę, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia. Szpinak podawać z makaronem i serem żółtym.