Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13257
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 437
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9775
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13257
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 437
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9775
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, posolić i smażyć do miękkości. Dorzucić szpinak oraz posiekany drobno czosnek. Dusimy pod przykryciem. Gdy szpinak się roztopi poddusić jeszcze 10 min. Po tym czasie stopniowo dolewać śmietanę, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia. Szpinak podawać z makaronem i serem żółtym.