Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 986
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 986
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, posolić i smażyć do miękkości. Dorzucić szpinak oraz posiekany drobno czosnek. Dusimy pod przykryciem. Gdy szpinak się roztopi poddusić jeszcze 10 min. Po tym czasie stopniowo dolewać śmietanę, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia. Szpinak podawać z makaronem i serem żółtym.