Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11888
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16213
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5168
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11888
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16213
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5168
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, posolić i smażyć do miękkości. Dorzucić szpinak oraz posiekany drobno czosnek. Dusimy pod przykryciem. Gdy szpinak się roztopi poddusić jeszcze 10 min. Po tym czasie stopniowo dolewać śmietanę, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia. Szpinak podawać z makaronem i serem żółtym.