Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 18
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 99
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 133
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 18
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 99
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 133
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, posolić i smażyć do miękkości. Dorzucić szpinak oraz posiekany drobno czosnek. Dusimy pod przykryciem. Gdy szpinak się roztopi poddusić jeszcze 10 min. Po tym czasie stopniowo dolewać śmietanę, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia. Szpinak podawać z makaronem i serem żółtym.