Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślisz co na obiad a lubisz makarony? Polecam makaron ze szpinakiem. Szybki obiad i smaczny .
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 321
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 387
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 321
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 387
Składniki
Makaron gotujemy zdodnie z instrukcją na opakowaniu. Szpinak świeżym myjemy odstawiamy do osuszenia. W między czasie cebulę i czosnek kroimy w drobną kostkę smażymy na rozgrzanej oliwie do zeszklenia cebuli, następnie dodajemy szpinak i 5 min dusimy. Na koniec dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku.