Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2329 Ocena: 51787
Dodano: 21.02.2018
Odsłon: 1510
1-2 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Stek przez kilka godzin marynujemy w sosie sojowym wymieszanym z cukrem palmowym.
Kaszę gotujemy na sypko, dodajemy odrobinę masła dla aromatu.
Olej mieszamy z miodem, polewamy nim roszponkę.
Stek grillujemy przez 2-3 min z każdej strony. Kroimy na plastry.
Podajemy z posiekanymi pistacjami i marynowanym pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

Bellapi 28 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
ten tuńczyk wygląda obłędnie0 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 21 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
Piękne zdjęcie,piękny talerz a potrawa po prostu boska:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Kate85 21 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
A ja jaj :) No boskie po prostu! Pozdrowienia :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 21 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
tak ladnie wyglada na zdjeciu ze chcialoby sie od razu zjesc! :)niestey wogole nie moge wejsc w powiadomienia, tragedia, pozdrawiam :) Odpowiedzi: 2 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz