Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenia lubimy najbardziej. Świeże i mega aromatyczne. Kasza bulgur idealnie komponuje się z delikatnym mięsem tuńczyka. Smak podbija olej pistacjowy z miodem…a na dokładkę posiekane pistacje i nadający ostrości marynowany pieprz zielony.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3766
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2130
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5581
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5588
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3766
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2130
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5581
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5588
Składniki
Stek przez kilka godzin marynujemy w sosie sojowym wymieszanym z cukrem palmowym. Kaszę gotujemy na sypko, dodajemy odrobinę masła dla aromatu. Olej mieszamy z miodem, polewamy nim roszponkę. Stek grillujemy przez 2-3 min z każdej strony. Kroimy na plastry. Podajemy z posiekanymi pistacjami i marynowanym pieprzem.