Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczne danie, łatwe i szybkie do przygotowania. w sam raz dla wszystkich dbających o linię. Pyszne, bardzo aromatyczne mięso wołowe z wyraźną nutą rozmarynu. Polecam gorąco!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 932
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1888
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6454
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 932
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1888
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6454
Składniki
Najpierw przygotowujemy sos, to proste: Pomidory wrzucamy do rondelka, dodajemy kapary, cebulkę pokrojoną w kostkę oraz odrobinę rozmarynu. Całość dusimy dosłownie 5 minut, następnie blendujemy, doprawiamy solą i zmielonym pieprzem. Mięso opłukać, rozbić tłuczkiem, oprószyć pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, steki smażyć na mocno rozgrzanej patelni (użyłam grillowej). Pod koniec smażenia każdy stek lekko posolić. Podawać z sosem, ryżem na sypko lub ziemniakami z wody.
Smacznego.