Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiesz na błyskawiczny, ale ekstrawagancki obiad? Stek z airfryera z wołowiny przygotujesz w bardzo łatwy sposób. Możesz go podawać z sałatką, dipem jogurtowym albo pieczonymi ziemniaczkami.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4942
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29557
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 202
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19114
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 880
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4942
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29557
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 202
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19114
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 880
Składniki
Wyciągnij mięso z lodówki minimum godzinę przed przygotowywaniem. Powinno mieć temperaturę pokojową. Natrzyj je olejem rzepakowym z każdej strony, oprósz solą i pieprzem świeżo mielonymi.
Ustaw temperaturę 190 stopni Celsjusza. Piecz po 8 minut z każdej strony, jeśli chcesz uzyskać średniowysmażonego steka z airfryera.
Po wyciągnięciu, oprósz suszonym rozmarynem. Odczekaj kilka minut, aby mięso odpoczęło.