Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiesz na błyskawiczny, ale ekstrawagancki obiad? Stek z airfryera z wołowiny przygotujesz w bardzo łatwy sposób. Możesz go podawać z sałatką, dipem jogurtowym albo pieczonymi ziemniaczkami.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12715
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12715
Składniki
Wyciągnij mięso z lodówki minimum godzinę przed przygotowywaniem. Powinno mieć temperaturę pokojową. Natrzyj je olejem rzepakowym z każdej strony, oprósz solą i pieprzem świeżo mielonymi.
Ustaw temperaturę 190 stopni Celsjusza. Piecz po 8 minut z każdej strony, jeśli chcesz uzyskać średniowysmażonego steka z airfryera.
Po wyciągnięciu, oprósz suszonym rozmarynem. Odczekaj kilka minut, aby mięso odpoczęło.