Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiesz na błyskawiczny, ale ekstrawagancki obiad? Stek z airfryera z wołowiny przygotujesz w bardzo łatwy sposób. Możesz go podawać z sałatką, dipem jogurtowym albo pieczonymi ziemniaczkami.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3885
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414979
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2429
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3885
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414979
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2429
Składniki
Wyciągnij mięso z lodówki minimum godzinę przed przygotowywaniem. Powinno mieć temperaturę pokojową. Natrzyj je olejem rzepakowym z każdej strony, oprósz solą i pieprzem świeżo mielonymi.
Ustaw temperaturę 190 stopni Celsjusza. Piecz po 8 minut z każdej strony, jeśli chcesz uzyskać średniowysmażonego steka z airfryera.
Po wyciągnięciu, oprósz suszonym rozmarynem. Odczekaj kilka minut, aby mięso odpoczęło.