Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczyste i pachnące grillem, idealne i szybkie danie na grilla. Gotowe w 5 minut!
folia aluminiowa, grill/ patelnia grillowa
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Polędwice kroi się na dwu centymetrowe plastry. Skropiłam je oliwą i dałam na tackę na grillu na bardzo duży żar. 2,5 minuty z każdej strony wystarczą, Steki soli się i pieprzy w trakcie lub po zgrillowaniu. Odkłada się je na deskę i najlepiej je przykryć folią aluminiową, na 2 minuty. Oczywiście czas grillowania zależy od preferencji, ten był krwisty, można go dłużej przetrzymać bądź pokrojone kawałeczki jeszcze wrzucić na grilla na 5 sekund.
Smacznego :)