Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczyste i pachnące grillem, idealne i szybkie danie na grilla. Gotowe w 5 minut!
folia aluminiowa, grill/ patelnia grillowa
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5127
Składniki
Polędwice kroi się na dwu centymetrowe plastry. Skropiłam je oliwą i dałam na tackę na grillu na bardzo duży żar. 2,5 minuty z każdej strony wystarczą, Steki soli się i pieprzy w trakcie lub po zgrillowaniu. Odkłada się je na deskę i najlepiej je przykryć folią aluminiową, na 2 minuty. Oczywiście czas grillowania zależy od preferencji, ten był krwisty, można go dłużej przetrzymać bądź pokrojone kawałeczki jeszcze wrzucić na grilla na 5 sekund.
Smacznego :)