Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczyste i pachnące grillem, idealne i szybkie danie na grilla. Gotowe w 5 minut!
folia aluminiowa, grill/ patelnia grillowa
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40428
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 202
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 386
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9313
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40428
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 202
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 386
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9313
Składniki
Polędwice kroi się na dwu centymetrowe plastry. Skropiłam je oliwą i dałam na tackę na grillu na bardzo duży żar. 2,5 minuty z każdej strony wystarczą, Steki soli się i pieprzy w trakcie lub po zgrillowaniu. Odkłada się je na deskę i najlepiej je przykryć folią aluminiową, na 2 minuty. Oczywiście czas grillowania zależy od preferencji, ten był krwisty, można go dłużej przetrzymać bądź pokrojone kawałeczki jeszcze wrzucić na grilla na 5 sekund.
Smacznego :)