Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczyste i pachnące grillem, idealne i szybkie danie na grilla. Gotowe w 5 minut!
folia aluminiowa, grill/ patelnia grillowa
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12868
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12868
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Składniki
Polędwice kroi się na dwu centymetrowe plastry. Skropiłam je oliwą i dałam na tackę na grillu na bardzo duży żar. 2,5 minuty z każdej strony wystarczą, Steki soli się i pieprzy w trakcie lub po zgrillowaniu. Odkłada się je na deskę i najlepiej je przykryć folią aluminiową, na 2 minuty. Oczywiście czas grillowania zależy od preferencji, ten był krwisty, można go dłużej przetrzymać bądź pokrojone kawałeczki jeszcze wrzucić na grilla na 5 sekund.
Smacznego :)