Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z udźca wołowego z sałatką
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 148
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 97
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 158
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 123
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 148
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 97
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 158
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 123
Składniki
Mięso musi poleżeć trochę po wyjęciu z lodówki. Następnie kładziemy na rozgrzaną patelnię. W tym przypadku nie udało się osiągnąć klasycznego timingu 2-4-6 minut, Dobre wysmażenie ("well done"), mięso osiągnęło po około 13 minutach, przewracane co 1-2 minuty na drugi bok. Sałatkę zrobiłem z sałaty, papryki, pomidorów koktajlowych, polałem oliwą z oliwek. W tym przypadku bułka pszenna a'la ciabata.