Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdjęcie nie jest moje.Ale mniej więcej tak wyglądały.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 270
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 239
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 270
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 239
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Steki lekko rozbić dłonią.Obsmażyć na posmarowanej olejem rozgrzanej patelni grillowej.około5-8 minut z obu stron zależy od grubości steka.Posolić z obu stron i posypać przyprawą włożyć do żaroodpornego naczynia przykryć folią i chwilę odczekać,aby mięso odpoczęło.Podałam z pieczonymi ziemniakami i surówką z miksu sałat.