Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdjęcie nie jest moje.Ale mniej więcej tak wyglądały.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2501
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 232
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 119
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 316
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2501
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 232
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 119
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 316
Składniki
Steki lekko rozbić dłonią.Obsmażyć na posmarowanej olejem rozgrzanej patelni grillowej.około5-8 minut z obu stron zależy od grubości steka.Posolić z obu stron i posypać przyprawą włożyć do żaroodpornego naczynia przykryć folią i chwilę odczekać,aby mięso odpoczęło.Podałam z pieczonymi ziemniakami i surówką z miksu sałat.