Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdjęcie nie jest moje.Ale mniej więcej tak wyglądały.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 168
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 312
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 805
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 475
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 168
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 312
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 805
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 475
Składniki
Steki lekko rozbić dłonią.Obsmażyć na posmarowanej olejem rozgrzanej patelni grillowej.około5-8 minut z obu stron zależy od grubości steka.Posolić z obu stron i posypać przyprawą włożyć do żaroodpornego naczynia przykryć folią i chwilę odczekać,aby mięso odpoczęło.Podałam z pieczonymi ziemniakami i surówką z miksu sałat.