Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaskoczyć rodzinę lub znajomych ciekawym daniem z mięsa mielonego, przygotuj kotlety według tego przepisu. Zamiast typowych kotletów mielonych przygotuj pieczone kotlety z pieczarkami. Sprawdziłam ten przepis i nie chcę innego.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
1. Wszystkie składniki na kotlety przekładam do miski i wyrabiam masę mięsną. Następnie robię płaskie kotlety, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C.
2. W tym czasie, co pieką mi się kotlety przygotowuję grzyby. Cebulę obieram drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. Pod koniec smażenia dodaję serek topiony i smażę do chwili jego rozpuszczenia. 3. Grzyby układam na upieczonych kotletach.
4. Gotowe. 5. Smacznego.