Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Portobello - piękna nazwa i wyjątkowy smak. Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona pieczarka, którą ze względu na rozmiar najczęściej faszerujemy, a można ją również przygotować w formie pysznych steków :)
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6587
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 53
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2901
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6587
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 53
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2901
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i dodajemy do składników na marynatę. Dokładnie mieszamy.
Pieczarki myjemy i usuwamy trzony, nacieramy marynatą i odstawiamy do lodówki na 2 godz. Zamarynowane pieczarki smażymy na odrobinie oleju, z obu stron do momentu aż będą miękkie. Podczas smażenie można lekko dociskać, żeby równo się usmażyły. Smacznego!