Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do wykonania, smaczne i chętnie konsumowane danie.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 191
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3962
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 347
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 900
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 191
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3962
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 347
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 900
Składniki
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem . Pokroić na 2,5 cm plastry. Natrzeć olejem i oprószyć pieprzem. Nie wkładać do lodówki. Steki przed pieczeniem powinny stać około 2 godzin w temperaturze pokojowej.
Układać na dobrze rozgrzanym grillu i smażyć przez 3-4 minuty. Przełożyć na talerz i pozwolić im "odpocząć"- przynajmniej tyle minut, ile się smażyły. Dopiero teraz je posolić. Na każdym rozsmarować masło zmiksowane z czosnkiem lub świeżym rozmarynem.