Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do wykonania, smaczne i chętnie konsumowane danie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2566
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2139
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2566
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2139
Składniki
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem . Pokroić na 2,5 cm plastry. Natrzeć olejem i oprószyć pieprzem. Nie wkładać do lodówki. Steki przed pieczeniem powinny stać około 2 godzin w temperaturze pokojowej.
Układać na dobrze rozgrzanym grillu i smażyć przez 3-4 minuty. Przełożyć na talerz i pozwolić im "odpocząć"- przynajmniej tyle minut, ile się smażyły. Dopiero teraz je posolić. Na każdym rozsmarować masło zmiksowane z czosnkiem lub świeżym rozmarynem.