Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do wykonania, smaczne i chętnie konsumowane danie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102050
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102050
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Składniki
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem . Pokroić na 2,5 cm plastry. Natrzeć olejem i oprószyć pieprzem. Nie wkładać do lodówki. Steki przed pieczeniem powinny stać około 2 godzin w temperaturze pokojowej.
Układać na dobrze rozgrzanym grillu i smażyć przez 3-4 minuty. Przełożyć na talerz i pozwolić im "odpocząć"- przynajmniej tyle minut, ile się smażyły. Dopiero teraz je posolić. Na każdym rozsmarować masło zmiksowane z czosnkiem lub świeżym rozmarynem.