Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Struś w warzywach to idealne danie dla osób lubiących eksperymenty w kuchni.
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 38
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 104
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 38
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 104
Składniki
Mięso strusia opłukać, osuszyć. Włożyć do miseczki, posypać przyprawami i odstawić na godzinę. Cebule, marchewki, pory i seler umyć, pokroić. Mięso włożyć do garnka, posypać solą i pieprzem, dodać warzywa, zalać winem.
Gotować do miękkości warzyw, pod koniec dodać zielony groszek. Kalafior i ziemniaki ugotować osobno. Pomidory pokroić w cząstki. Mięso wyjąć, ułożyć na talerzu, obłożyć gotowanymi warzywami, posypać natką.