Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Struś w warzywach to idealne danie dla osób lubiących eksperymenty w kuchni.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9588
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20886
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9588
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20886
Składniki
Mięso strusia opłukać, osuszyć. Włożyć do miseczki, posypać przyprawami i odstawić na godzinę. Cebule, marchewki, pory i seler umyć, pokroić. Mięso włożyć do garnka, posypać solą i pieprzem, dodać warzywa, zalać winem.
Gotować do miękkości warzyw, pod koniec dodać zielony groszek. Kalafior i ziemniaki ugotować osobno. Pomidory pokroić w cząstki. Mięso wyjąć, ułożyć na talerzu, obłożyć gotowanymi warzywami, posypać natką.