Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka do zrobienia i smaczna
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować. Odcedzić i dodać około 2-3 łyżki octu. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać cebule pokrojoną w kostkę oraz szczypior. Doprawić do smaku pieprz, cukier oraz olej. Smacznego:)