Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak surówki podkreślony przez dodatek pora,dla mnie pycha:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13730
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1267
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13730
Składniki
Kapustę opłukać (jeśli jest kwaśna),odcisnąć dobrze i drobno pokroić.
Marchewkę obrać,zetrzeć na tarce o średnich oczkach.
Pora pokroić na drobne półplasterki.
Jabłko obrać,zetrzeć na tarce na dużych oczkach.Wszystko razem wymieszać,doprawić,dodać oliwę,ponownie wymieszać.Odstawić na 20 minut by składniki się przegryzły.