Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
kapustę pokroić,każdą włozyc do innej miski,lekko posolic i odstawić na 20 minut.potem lekko odcisnąć,nie pomieszac razem
czerwona papryke i czerwona cebule pokroic drobno i dodac do białej kapusty
żółtą paprykę i białą cebulę posiekac i dodac do czerwonej kapusty
marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodac do każdej kapusty,szczypior pokroic i tak samo dodac do każdej po trochu
każda kapustę doprawić solą ( troszkę ) cukrem,octem ,pieprzem i olejem
tak doprawione surówki układać kolorami na półmisku