Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Składniki
kapustę pokroić,każdą włozyc do innej miski,lekko posolic i odstawić na 20 minut.potem lekko odcisnąć,nie pomieszac razem
czerwona papryke i czerwona cebule pokroic drobno i dodac do białej kapusty
żółtą paprykę i białą cebulę posiekac i dodac do czerwonej kapusty
marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodac do każdej kapusty,szczypior pokroic i tak samo dodac do każdej po trochu
każda kapustę doprawić solą ( troszkę ) cukrem,octem ,pieprzem i olejem
tak doprawione surówki układać kolorami na półmisku