Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 13251

Dodano:

Odsłon: 16941

Dobrze smakuje z mielonymi kotletami

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. kapuste pokroić dość grubo (najlepiej w kostkę)

  2. ogórek pokroic w plasterki,pomidora,śliwki i jabłko w słomkę

  3. mandarynki obrac ,podzielić na cząstki i przekroic na połowę,cebulę posiekać ,wszystko dodac do kapusty,doprawić,posypac natkąi wymieszać

  4. Surówka pasuje do kazdego rodzaju mięs

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 15 grudnia 2009 Dzi#ekuje. n ewno jak tylko beda swieze owoce to aja zrobie. :)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 13 grudnia 2009 Pewnie ,że mozna dodac inne owoce np,ciemne winogrona albo mandarynki ,jabłka.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń