Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* W tym sosie nie jest potrzebny żaden ser. ** Ten sos jest bardzo łatwy do przygotowania, ale potrzebuje naprawdę dobrych pomidorów, świeżych ziół i dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Fajnie jest tworzyć nowe smaki, zastępując zioła lub dodając różne składniki do podstawowej mieszanki.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118027
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2098
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118027
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2098
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Składniki
1. Wszystkie składniki sosu przełóż do naczynia żaroodpornego i dokładnie wymieszaj. 2. Pozostaw do marynowania na co najmniej 2 godziny. 3. Nie ma znaczenia, czy pozostawisz sos na dłużej. 4. Rozgrzej piekarnik do temperatury 150°C. 5. Ugotuj spaghetti lub bucatini al dente wg instrukcji na opakowaniu. 6. Podczas gotowania makaronu umieść naczynie żaroodporne z sosem w piekarniku. 7. Gdy spaghetti lub bucatini jest gotowe przełóż do naczynia żaroodpornego z sosem, dokładnie wymieszaj i natychmiast podawaj. 8. Smacznego.