Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp żeby smakować wyśmienicie nie potrzebuje wielu dodatków. Przekonajcie się sami!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 900
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6020
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 900
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6020
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9852
Składniki
Płaty rybne z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj w mące. Smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Pieczarki pokrój w plastry, smaż na patelni do czasu aż pozbędą się nadmiaru wody. Dopraw je do smaku solą i pieprzem. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj tłuszczem. Wyłóż karpia. Przykryj pieczarkami. Posyp startymi wiórkami masła (wcześniej je zamróź, łatwiej się zetrze). Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.