Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp żeby smakować wyśmienicie nie potrzebuje wielu dodatków. Przekonajcie się sami!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12070
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1349
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12738
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4166
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12070
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1349
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12738
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4166
Składniki
Płaty rybne z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj w mące. Smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Pieczarki pokrój w plastry, smaż na patelni do czasu aż pozbędą się nadmiaru wody. Dopraw je do smaku solą i pieprzem. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj tłuszczem. Wyłóż karpia. Przykryj pieczarkami. Posyp startymi wiórkami masła (wcześniej je zamróź, łatwiej się zetrze). Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.