Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp żeby smakować wyśmienicie nie potrzebuje wielu dodatków. Przekonajcie się sami!
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7801
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2948
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1210
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1184
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7801
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2948
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1210
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1184
Składniki
Płaty rybne z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj w mące. Smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Pieczarki pokrój w plastry, smaż na patelni do czasu aż pozbędą się nadmiaru wody. Dopraw je do smaku solą i pieprzem. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj tłuszczem. Wyłóż karpia. Przykryj pieczarkami. Posyp startymi wiórkami masła (wcześniej je zamróź, łatwiej się zetrze). Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.