Do góry

Dania główne Przepis na:

Swojskie jadło

Swojskie jadło

Autor:

Przepisów i artykułów: 176 Ocena: 3139

Dodano:

Odsłon: 9056

Pyszne danie jednogarnkowe, ekspresowe, bardzo zdrowe :-)

Składniki

  • kielbasa dobra do smazenia 300 g
  • 2 duze cebule
  • 1 lyzka smalcu (z gesi)
  • 1 puszka fasoli bialej (puszka 400 g),
  • 1 puszka fasoli czerwonej (jw)
  • 1 puszka pomidorow bez skorki krojonych (jw)
  • Kucharek, pieprz czarny, troche Maggi
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na duzej glebokiej patelni , na lyzce smalcu smazymy pokrojona kielbase wraz z cebula pokrojona w piorka (juz z dodatkiem Kucharka).

    Nastepnie dodajemy zawartosc wszystkich puszek, doprawiamy pieprzem i Maggi.

    Jak sie zagotuje, to jest juz gotowe :-)

    Pyszne, sycace danie do wykonania w 15 minut .-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 04 grudnia 2017 Zaj... no świetne jedzonko, ale już mnie dziś nie skusisz, bo muszę iść spać ;)

SUPER żarełko xD

16 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń