Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć po szafran, który nada wyjątkowy smak ;) Polecam!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25900
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3117
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25900
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3117
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
Ze wszystkich przypraw i oliwy przygotować marynatę. Całość odkładnie wymieszać. Umyte i pokrojone w plastry mięso obtoczyć w marynacie. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości, od czasu do czasu mięso obracając. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z kapusty :) Smacznego!