Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć po szafran, który nada wyjątkowy smak ;) Polecam!
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 404
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 48
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1372
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1848
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 404
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 48
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1372
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1848
Składniki
Ze wszystkich przypraw i oliwy przygotować marynatę. Całość odkładnie wymieszać. Umyte i pokrojone w plastry mięso obtoczyć w marynacie. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości, od czasu do czasu mięso obracając. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z kapusty :) Smacznego!