Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć po szafran, który nada wyjątkowy smak ;) Polecam!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424855
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424855
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Ze wszystkich przypraw i oliwy przygotować marynatę. Całość odkładnie wymieszać. Umyte i pokrojone w plastry mięso obtoczyć w marynacie. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości, od czasu do czasu mięso obracając. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z kapusty :) Smacznego!