Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć po szafran, który nada wyjątkowy smak ;) Polecam!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6451
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114889
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6451
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114889
Składniki
Ze wszystkich przypraw i oliwy przygotować marynatę. Całość odkładnie wymieszać. Umyte i pokrojone w plastry mięso obtoczyć w marynacie. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości, od czasu do czasu mięso obracając. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z kapusty :) Smacznego!