Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć po szafran, który nada wyjątkowy smak ;) Polecam!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2296
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18045
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2296
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18045
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2037
Składniki
Ze wszystkich przypraw i oliwy przygotować marynatę. Całość odkładnie wymieszać. Umyte i pokrojone w plastry mięso obtoczyć w marynacie. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości, od czasu do czasu mięso obracając. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z kapusty :) Smacznego!